Profiler

Lavere leiekostnader og CO2-utslipp i Kokstadflaten med innovativ byggteknologi

29. november 2023

– Som et fremoverlent eiendomsselskap er det naturlig å satse på fremtidsrettet teknologi for å redusere CO2-utslipp og kostnader for leietakerne, sier Thomas Taklo.

Rett opp for nytt oppkjøpsfond på Kokstad

16. november 2023

De ansatte Turnstone farter verden rundt på jakt etter de beste investeringene og har valgt flyplassnabo Telenorbygget som hjemmebase. På under et år har oppkjøpsfondet hentet inn nærmere to milliarder fra investorer i inn- og utland.

NAVTOR satt kurs mot Kokstad

27. oktober 2023

Rundt 20 prosent av verdensflåten bruker NAVTORs digitale løsninger for trygge og effektive seilaser på verdenshavene. Nå har selskapet navigert til Kokstad på grunn av den sentrale beliggenheten i regionen og for å tiltrekke flere ansatte som skal bidra til ytterligere vekst.

Solen skinner på Suno i Kokstadflaten

24. oktober 2023

Suno er blant landets ledende spesialister på installasjon av solceller og kåret til gasellebedrift i både 2021 og 2022. Nå ligger selskapet an til nok et rekordår.

Frydenbø Bil på plass i bilbyen Kokstad

25. august 2023

Etter nærmere 30 år med formidabel vekst på Minde har Frydenbø Bil nå flyttet inn i bilbyen på Kokstad. Frydenbø har gjort betydelige fremskritt de siste årene, og tar nå et stort sprang fremover med et imponerende nytt bilanlegg.

Flying start på Kokstad

11. august 2023

Sikkerhets – og kursleverandøren Sapio har etablert seg i bergensregionen og valgt Kokstad som lokasjon. Allerede før de nye lokalene er helt klare til kurs og opplæring har selskapet inngått avtaler med flere bedrifter på Kokstad.

Historien om Hansa-flyttingen til Kokstad

15. april 2023

En viktig milepæl i Hansas lange og tradisjonsrike historie er flyttingen til Kokstad. Her får du servert hele flyttehistorien om Hansa, som for mange er selve symbolet på området.

Dyrker frem nye virksomheter og næringer fra Kokstad

10. februar 2023

Tidligfasefondet Sarsia investerer milliardbeløp for å få oppstartsselskaper opp og frem. Nå skal Kokstad-selskapet hente ytterligere 500 millioner til et nytt klima- og miljøfond.

Ulriken Consulting fra sentrum til Kokstad

20. januar 2023

Ulriken Consulting skal vokse videre i regionens største næringsområde.  

«Kokstad var et naturlig sted å flytte virksomheten til»

15. oktober 2022

Bilaktørene samler seg på Kokstad. Bli med på innsiden av Norges første “Destinasjon Porsche”.

Områdeveteran ser store markedsmuligheter

23. september 2022

Fra hovedkontoret på Kokstad ser Beerenberg store globale markedsmuligheter for robotteknologi og energieffektivisering.