Nyheter

1000 dager uten fraværsskader

18. januar 2024

Kalenderen viste 2019 sist gang Strand hadde skader som førte til fravær blant egne ansatte. Nå noterer de altså 1000 dager siden forrige fraværsskade. – Det var den beste julegaven vi kunne fått.

PM Motors til Kokstad

05. januar 2024

Etter over ti år på Nattland har PM Motor flyttet til Kokstad.

Lavere leiekostnader og CO2-utslipp i Kokstadflaten med innovativ byggteknologi

29. november 2023

– Som et fremoverlent eiendomsselskap er det naturlig å satse på fremtidsrettet teknologi for å redusere CO2-utslipp og kostnader for leietakerne, sier Thomas Taklo.

Rett opp for nytt oppkjøpsfond på Kokstad

16. november 2023

De ansatte Turnstone farter verden rundt på jakt etter de beste investeringene og har valgt flyplassnabo Telenorbygget som hjemmebase. På under et år har oppkjøpsfondet hentet inn nærmere to milliarder fra investorer i inn- og utland.

NAVTOR satt kurs mot Kokstad

27. oktober 2023

Rundt 20 prosent av verdensflåten bruker NAVTORs digitale løsninger for trygge og effektive seilaser på verdenshavene. Nå har selskapet navigert til Kokstad på grunn av den sentrale beliggenheten i regionen og for å tiltrekke flere ansatte som skal bidra til ytterligere vekst.

Solen skinner på Suno i Kokstadflaten

24. oktober 2023

Suno er blant landets ledende spesialister på installasjon av solceller og kåret til gasellebedrift i både 2021 og 2022. Nå ligger selskapet an til nok et rekordår.

Bilbransjen samles i bergensregionens største næringsområde

18. oktober 2023

Stadig flere bilaktører velger bergensregionens største næringsområde som lokasjon på grunn av faktorer som fordelene med å være samlet og den sentrale beliggenheten i regionen.

Beerenberg skal løse krevende oppdrag for Equinor

09. oktober 2023

På mindre enn syv dager skal fire fakler byttes på Kårstø og oppdraget blir et av de mest spektakulære i Beerenbergs historie.

Frydenbø Bil på plass i bilbyen Kokstad

25. august 2023

Etter nærmere 30 år med formidabel vekst på Minde har Frydenbø Bil nå flyttet inn i bilbyen på Kokstad. Frydenbø har gjort betydelige fremskritt de siste årene, og tar nå et stort sprang fremover med et imponerende nytt bilanlegg.

Padelsenteret i full sving på Kokstad

22. august 2023

Padel Kokstad har fått en start som har overgått forventningene. Stadig flere privatpersoner og bedrifter strømmer til, og Bergen Padelklubb har valgt å spille seriespillet her.

Flying start på Kokstad

11. august 2023

Sikkerhets – og kursleverandøren Sapio har etablert seg i bergensregionen og valgt Kokstad som lokasjon. Allerede før de nye lokalene er helt klare til kurs og opplæring har selskapet inngått avtaler med flere bedrifter på Kokstad.