Cinderella fra sentrum til Kokstad

12. mars 2024 | Aktuelt, Profiler
Croppet

Cinderella flytter til Kokstadflaten for å bli mer tilgjengelig for hytte- og bobilfolket.

– Kokstadflaten er i positiv utvikling og veldig tilgjengelig. Kundesegmentet vårt er hovedsakelig hytte- og bobilmarkedet og da er det fordelaktig med sentral beliggenhet ved innfartsvei. På Kokstad følte vi oss umiddelbart hjemme, sier Kenneth Antonsen.

Han er ansvarlig for ettermarked i Cinderella Eco Group, en familieeid norsk produsent av forbrenningstoaletter. Selskapet har hovedkontor utenfor Molde og tre serviceverksteder i Norge, hvorav et i Bergen, i tillegg til et stort forhandlernettverk i inn- og utland.

Made in Norway
– Toalettene blir produsert i Lyngen i Troms og «Made in Norway» er en del av merkevaren. Det er et kvalitetstegn som appellerer godt i utlandet, sier Antonsen.

Cinderellas vannfrie forbrenningstoaletter forbrenner alt avfall, også papir og menstruasjonsartikler, eksempelvis helt ned til en håndfull bakteriefri aske for en familie på fire gjennom en ukes bruk. Asken avhendes enkelt i husholdningsavfallet og den samme familien sparer over 450 liter rent vann hver uke sammenlignet med å bruke et vannbasert toalett.

– Hovedmarkedet vårt er hytte- og bobilsegmentet, men vi produserer også forbrenningstoaletter for mikrohus, beredskap og lettindustri, forteller Kenneth Antonsen.

Samler seg på Kokstad
Cinderella har frem til nå hatt tilhold i Bergen sentrum.

– Beliggenheten var litt utilgjengelig for kundene og vi trengte mer plass. På Kokstadflaten 32 dobler vi arealene til service og utsalg, forteller Antonsen.

Her blir Cinderella i godt selskap. Stadig flere bil- og bilrelaterte aktører velger bergensregionens største næringsområde som lokasjon på grunn av faktorer som fordelene med å være samlet og den sentrale beliggenheten i regionen. Kokstadflaten 32 huser blant annet Bilsalg Kokstad og Aktiv Caravan, som nylig har slått sammen salgsavdelingene.

– Vi har et etablert samarbeid med Aktiv Caravan og den nye beliggenheten blir som å komme hjem. Åpningen blir 22. og 23. mars og vi lover flotte tilbud, god stemning og hyggelige overraskelser. Vi oppfordrer alle til å ta turen innom, sier Kenneth Antonsen.

Spiller hverandre gode
Kokstadflaten 32 er en industripark bestående av tre bygg på totalt 8500 kvm. og som eies av WCI Eiendom.

– Vi ønsker Cinderella velkommen til Kokstadflaten 32. Det er veldig gledelig at nok en anerkjent og publikumsrettet virksomhet velger Kokstad. Den stadig større samlingen av beslektet virksomhet på Kokstadflaten gir fordeler for publikum og viser at aktørene ønsker å spille hverandre gode, sier Anja Schmidt, markeds- og utleieforvalter i WCI Eiendom.

Om Kokstad
Kokstad er ikke bare bergensregionens største næringsområde med rundt 10 000 ansatte i 350 virksomheter i nærmest alle bransjer. Området er også regionens største senter for bilbransjen og huser utallige aktører innenfor alt fra nybil- og bruktbilsalg til bedrifter som tilbyr service og reparasjoner, bildelsalg og bilpleie for både nytte- og privatkjøretøy.

Aktuelt