Brødrene Ulveseth Eiendom til Kokstad-samarbeidet

09. april 2024 | Pressemeldinger, Aktuelt, Profiler
Kokstad_stasjon_oversikt

Brødrene Ulveseth Eiendom AS bygger et stort boligprosjekt på Kokstad og blir med på felles omdømmebygging av området.

– Kokstad-samarbeidet gjør en viktig jobb med å vise omverdenen hva Kokstad er og skal bli. Vi bidrar i videreutviklingen av området og det er derfor naturlig å ta del i omdømmebyggingen, sier Anne Irene Ulveseth, daglig leder i Brødrene Ulveseth Eiendom.

Kokstad-samarbeidet består av eiendomsaktører som driver langsiktig omdømmebygging og markedsføring av området.

– Kokstad er i kraftig utvikling, og nærområdet vil i årene som kommer huse mange nye innbyggere, flere kaféer, grønne uteområder og aktiviteter, i tillegg til alt det som allerede er etablert her. Området er godt kjent som bergenregionens største næringsområde, men stadig flere vil også oppdage Kokstad som et attraktivt sted å bo, handle og oppleve, forteller Ulveseth.

Brødrene Ulveseth Eiendom bygger nå Kokstad Stasjon – Eikerinden, et boligprosjekt på totalt 133 boenheter fordelt på syv bygg beliggende høyt og fritt rett ved Kokstad bybanestopp (artikkelen fortsetter etter bildekarusellen).

Første byggetrinn med 73 leiligheter lanseres i disse dager og de første innflyttingene er planlagt allerede våren 2025. Det skal bygges garasjedekke under alle byggene og næringsarealer ut mot bybanestoppet. Her er det fortsatt muligheter for interessenter å ta kontakt for å etablere seg i et attraktivt næringslokale med adkomst rett fra bybanestoppet.

– Dette er et fremtidsrettet boligprosjekt med umiddelbar nærhet til arbeidsliv, servicefasiliteter og kollektivtilbud. Her blir det gangavstand til tusenvis av arbeidsplasser på Kokstad og enkelt å komme seg rundt til fots, på sykkel eller med bybane, sier Ulveseth.

Trivsel, bærekraft og fellesskap er spesielt vektlagt i boligprosjektet.

– Beboerne vil få mulighet til tett fellesskap med naboene. Her blir det blant annet treningsrom, samlingsrom og muligheter for å dyrke på takterrassen. Og via en nabolags-app blir det enkelt å ta kontakt med naboen for en felles tur, hundepass med mer. Her vil man også få informasjon om sosiale arrangementer som arrangeres i sameiet, og tilgang til å dele verktøy og annet utstyr, forteller Anne Irene Ulveseth.

Brødrene Ulveseth Eiendom eier også en tomt langs Kokstadvegen, rett ved Kokstad Stasjon, på rundt 14.000 kvm. der deler av den i dag brukes til parkering og noe foreløpig er uplanert. Tomten er regulert for kombinert nærings- og boligformål, og det åpnes for oppføring av hotell på deler av tomten. Fremtidige prosjekter her vil også bli markedsført under merkenavnet Kokstad Stasjon.


Om Kokstad-samarbeidet

Langsiktig samarbeid mellom eiendomsaktører med interesser på Kokstad. Etablert for å drive enhetlig omdømmebygging av Kokstad som attraktivt område for bedriftslokalisering, boliger, handel og aktiviteter.

Foruten Brødrene Ulveseth Eiendom består samarbeidet av Zurhaar, Stadsporten, Frydenbø Eiendom/BHG Eiendom, West Coast Invest, Bergensgruppen, Odfjell Eiendom og Kokstad Næringspark.

Om Brødrene Ulveseth Eiendom
Brødrene Ulveseth Eiendom AS er en lokal eiendomsaktør som driver med utvikling, kjøp, salg og utleie av både næringsbygg og boligbygg, i tett samarbeid med Brødrene Ulveseth AS som entreprenør.

For mer informasjon, kontakt:

Anne Irene Ulveseth
E-post: anne.irene.ulveseth@ulveseth.no
Mobil: 41 91 67 29

Rune Braathen, koordinator i Kokstad-samarbeidet
E-post: rune.braathen@jpr.no
Mobil: 915 64 866

Aktuelt